Winterladder weer van start: schrijf je uiterlijk 8 oktober in!

Tennis in je buurt!

Winterladder weer van start: schrijf je uiterlijk 8 oktober in!

september 18, 2022 winterladder 0

Inschrijfformulier-TVM-Winterladder-2022-2023

Winterladder weer van start: schrijf je uiterlijk 8 oktober in!

Ieder jaar organiseert TVMeerburg een winterladder en een zomerladder. De winterladder 2022-2023 start op vrijdag 14 oktober en telt vier perioden van ongeveer 5 weken. Inschrijven kan tot en met zaterdag 8 oktober. Natuurlijk is er weer een enkelladder en een dubbelladder!

Inschrijven winterladder
Schrijf je in via dit winterladderinschrijfformulier voor senioren. Doe je aan twee onderdelen mee? Vul dan twee formulieren in, één voor de enkel en één voor de dubbel! Iedereen kan meedoen; toppers, mensen die al jaren spelen, en ook mensen die nog niet zo lang tennissen.
Dames en heren spelen in dezelfde ladder. De dubbelladder heeft dus damesdubbels, herendubbels en gemengde dubbels.

Speeldagen
We spelen weer op de dinsdagavond en vrijdagavond (18.00-23.00 uur). Op weekdagen kun je van 09.00 tot 18.00 uur spelen en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 23.00 uur. Ladderaars mogen op deze laddertijden 30 dagen van te voren reserveren. Niet-ladderaars mogen maximaal 48 uur vooraf reserveren. De planning van de speeldagen, speelperiodes en de eerste indeling mailen we begin oktober.

Spelregels
Hang je baan af via de app en vul na afloop de uitslag in op de lijst in het clubhuis!

Per partij speel je een uur (inclusief inspelen) en je telt gewoon door in games. Het kan dus bijvoorbeeld 10-8 of 7-7 worden. De stand na een uur wordt opgeschreven op de uitslagenlijsten die in het clubhuis hangen. Als er niet wordt gespeeld, bijvoorbeeld wegens een blessure, schrijf je niets op. Als je geblesseerd bent, of niet kunt spelen, horen we dit graag zodat we er rekening mee kunnen houden in het opstellen van het speelschema. Stel ook de anderen in je speelpoule even op de hoogte. We hopen natuurlijk dat je (weer) meedoet en ken je mensen, eventueel buiten onze vereniging, die ook mee willen doen aan onze winterladder? Benader hen vooral om mee te doen. Mensen van buiten moeten dan wel (winter)lid worden.

Tot op de baan!

Anette van der Zwan, Jaap Azier en Saskia Ridder. Voor vragen of meer informatie: winterladder@tvmeerburg.nl