Meerburg Dubbeltoernooi 35+ en 50+

Tennis in je buurt!

Meerburg Dubbeltoernooi 35+ en 50+

augustus 28, 2022 Actviteiten 0

In de periode van vrijdag 16 september tot en met zondag 25 september organiseren we voor het eerst sinds drie jaar weer het succesvolle open Meerburg Dubbeltoernooi 35+.
Voor de nieuwe leden die dit nog niet hebben meegemaakt; het Meerburg Dubbeltoernooi was voor corona een jaarlijks terugkerend gezellig en goed bezocht open toernooi voor iedereen van 35 jaar en ouder. En dat willen we nu weer nieuw leven inblazen. Op het toernooi worden alleen dubbelpartijen (DD, HD en GD) gespeeld.

Uiteraard hopen we dat weer veel van onze eigen leden mee gaan doen, maar het is vooral ook erg leuk als mensen van andere verenigingen bij ons komen tennissen. De afgelopen jaren deden jaarlijks leden van meer dan 30 verenigingen uit de buurt mee. Het is een mooie kans om een keer met een broer, zus, neef, nicht, vader, moeder, vriend of vriendin die lid is van een andere vereniging aan een toernooi mee te doen. Koppels worden op basis van actuele rating bij de KNLTB ingedeeld. Op het Meerburg Dubbeltoernooi wordt altijd in een poulesysteem gespeeld, zodat je altijd meer dan één wedstrijd speelt. Je kunt eventueel aan twee onderdelen meedoen.

Aanmelden kan via deze link.

 

Meerburg Dubbeltoernooi 50+
In dezelfde week als het 35+-toernooi organiseren we op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 september een driedaags 50+-toernooi. Dit toernooi wordt overdag gespeeld tussen 9.00 uur en 16.00 uur.
Ook bij dit toernooi is het uiteraard mogelijk om met iemand samen te spelen van een andere vereniging.
Je kunt bij het 50+-toernooi ook aan twee onderdelen meedoen. Dit kan alleen wanneer je op de drie speeldagen geen verhinderingen hebt.
Ook bij dit toernooi spelen we in poules en worden alleen dubbelpartijen gespeeld.

Voor het 50+-toernooi kun je je opgeven via deze link.

Het is toegestaan om aan beide toernooien deel te nemen. Doe je daadwerkelijk aan beide toernooien mee, dan kan de wedstrijdleiding geen rekening houden qua planning met een maximum aantal wedstrijden per dag. Houd er zelf rekening mee dat je dan mogelijk drie wedstrijden op een dag moet spelen.

Hartelijke groet,

Patrick Went
Voorzitter Toernooicommissie
06-23571999
meerburg.dubbeltoernooi@hotmail.com