Meerburg dubbeltoernooi: 15 t/m 24 september. Schrijf je in!

Tennis in je buurt!

Meerburg dubbeltoernooi: 15 t/m 24 september. Schrijf je in!

juni 10, 2023 toernooi 0

Beste Meerburgers,

Meerburg Dubbeltoernooi 35+

In de periode van vrijdag 15 september tot en met zondag 24 september organiseren we voor de zestiende keer het succesvolle open Meerburg Dubbeltoernooi 35+.

Vorig jaar konden we gelukkig, na twee jaar afwezigheid vanwege corona, ons toernooi weer organiseren. Voor de nieuw(st)e leden die dit nog niet hebben meegemaakt; het Meerburg Dubbeltoernooi is een jaarlijks terugkerend gezellig en goed bezocht open toernooi voor iedereen van 35 jaar en ouder. Op het toernooi worden alleen dubbelpartijen (DD, HD en GD) gespeeld.

 

Uiteraard hopen we dat weer veel van onze eigen leden mee gaan doen, maar het is vooral ook erg leuk als mensen van andere verenigingen bij ons komen tennissen. De afgelopen jaren deden jaarlijks leden van meer dan 30 verenigingen uit de buurt mee. Het is een mooie kans om een keer met een broer, zus, neef, nicht, vader, moeder, vriend of vriendin die lid is van een andere vereniging aan een toernooi mee te doen. Koppels worden op basis van actuele rating bij de KNLTB ingedeeld. Op het Meerburg Dubbeltoernooi wordt altijd in een poulesysteem gespeeld, zodat je altijd meer dan één wedstrijd speelt. Je kunt eventueel aan twee onderdelen meedoen.

Aanmelden kan via deze link dubbeltoernooi. Schrijf je in!