Dubbel geslaagd Oranje IT dubbeltoernooi!

Tennis in je buurt!

Dubbel geslaagd Oranje IT dubbeltoernooi!

juli 7, 2024 Algemeen toernooi 0

Zondag 7 juli waren de finales van het Oranje IT dubbeltoernooi. De finales waren ingepland om 10.00, 12.00 en 14.00. Onder het oog van een goed gevuld terras werden er verdienstelijke finales in meerdere categorieën gespeeld. Er waren 12 categorieën verdeeld over man, vrouw en mix: 4 mannencategorieën, 3 damescategorieën, en 5 mix categorieën (die van oudsher de meeste deelnemers heeft).

Mocht de regen af en toe voor verfrissing zorgen, het spel op de baan ondervond daar geen hinder van.

Zaterdagavond was er een gezellige BBQ, die nog gezelliger werd toen Oranje ging winnen (vandaar ook dubbel geslaagd).

Het aantal deelnemers was 135 van 23 verenigingen uit de buurt. De meeste zijn van onze vereniging, HTC (Hazerswoude) en de Munnik waren de gebruikelijke hoofd leveranciers van spelers. In totaal zijn er 102 wedstrijden gespeeld met geen enkele walk-over (wat nog nooit eerder voorgekomen is ).

De toernooicommissie had alles tot in de puntjes geregeld. Hapjes, drankjes voor de finalisten, koud water op de baan om heerlijk te verversen, en natuurlijk een heel mooi versierd tennispark in de kleur Oranje. Ik vermoed gezien de resultaten van het andere Oranje team, dat deze zeker nog tot woensdag blijft hangen.

Rest mij te zeggen: Patrick, Patrick, Karlijn, Carola, Biaina, Merlijn (en ook Merel, die helaas niet op de foto staat, maar die heel veel gedaan heeft m.b.t. externe communicatie): Dank namens het gehele bestuur van TV Meerburg. Jullie hebben er een mooi toernooi van gemaakt, en zijn een waardige opvolger van Patrick die afgelopen 15 jaar het toernooi georganiseerd heeft. Ook dank dat jullie Patrick nog een keer in het zonnetje hebben gezet met een leuke attentie. Dubbel dank!