Corona Maatregelen 29 september 2020

Tennis in je buurt!

Corona Maatregelen 29 september 2020

september 30, 2020 Algemeen 0

200929+Landelijke+Maatregelen+A4

Beste leden,

Ondanks alle inspanningen zijn er landelijk, strengere coronamaatregelen nodig. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor onze club.

Publiek is daarom vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur bij sportwedstrijden niet meer toegestaan en sportkantines moeten sluiten. Kleedkamers en toiletten mogen open blijven. Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt deze maatregel wel. Dus het is de bedoeling dat je na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat. Op het terras zitten is niet toegestaan. Vanzelfsprekend zijn de 1,5 metermaatregel en de hygi├źneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober zal het Kabinet de maatregelen evalueren.

Vrij spelen en training
Vrij spelen is gewoon mogelijk. Voor enkel en dubbel is de afhangtijd 1 heel uur, max 1x per dag. Hiervoor blijft gelden: reserveer vanaf 1 dag vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken. Hang altijd (met alle spelers) af, ook als je overdag speelt en er verder niemand is. Dit is noodzakelijk vanwege de registratieplicht. Is jouw tijd voorbij en ben je niet afgehangen, dan kun je doorspelen. Het afhangen hoef je niet meer te bevestigen op het afhangscherm in het clubhuis.

Competitie
Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Toeschouwers, zoals: opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan. Houd afstand en blijf gezond!