Tennisclinic met de Esther Vergeer Foundation. Doe Mee! Zondag 5 november vanaf 17.00

Tennis in je buurt!

Tennisclinic met de Esther Vergeer Foundation. Doe Mee! Zondag 5 november vanaf 17.00

oktober 31, 2023 Actviteiten 0

Laatste oproep voor de tennis clinic van aanstaande zondag. We kunnen nog inschrijvingen gebruiken. Twijfel niet en meld je nu aan door HIER te klikken kan je aanmelden.
zJong- oud, een speelsterkte 6 of al jaren een 9, een loper of puur alleen kunnen plaatsen, deze clinic is voor iedereen! Je hoeft er ook niet voor op tennis te zitten. We maken er een gezellig uitje van.
Je bent vanaf 16 uur welkom. Tijdens deze gezellige dag krijg je een tennis Clinic van Petra Kamstra een professionele tennisspeelster die zelfs tot in de vierde ronde is gekomen bij het Wimbledon en Bionda van Overloop. Daarnaast kan je zelf ervaren hoe is om in een rolstoel te tennissen en/of tussen door lekker vrij te tennissen met je vrienden. Kinderen kunnen we heerlijk laten springen op de springkussen en bovenop dit alles gaan we ook gezellige eten van de BBQ. Je bent van harte welkom vanaf 16 uur er kan dan vrij getennist worden. De Clinic start om 17.00 uur. Na je inschrijving ontvang je een tikkie waarmee je kunt betalen voor deelname.
Inschrijven kan tot en met 2 november.
100% van de opbrengst gaat naar het Esther Vergeer Foundation.
Met sportieve groet,

Resa Teleng, Marick Voogd, Syl ter Veer en Miko van Steijn

Ps1: iedereen mag meedoen, je hoeft dus geen lid te zijn van een tennisclub.
Ps2. Er zijn al mooie donaties gedaan door leden. Super bedankt hiervoor, ook zeker namens de Esther Vergeer Foundation. Zo maken we voor meer kinderen sporten mogelijk.