Succesvol bitterballen toernooi

Tennis in je buurt!

Succesvol bitterballen toernooi

november 9, 2022 Actviteiten 0

Beste leden,

Na 2 jaar afwezigheid mochten we eindelijk weer ons Bitterballentoernooi organiseren. Daar waren we heel erg blij mee, en wij niet alleen. Want met ruim 165 spelers zat het Bitterballentoernooi voller dan ooit! Dit maakte het plannen van de wedstrijden wel meer een uitdaging, maar het is allemaal gelukt.
Elke dag stonden er mooie wedstrijden op het programma en elke dag zat er publiek op het terras om van de wedstrijden te genieten (of was het om een bitterbal mee te eten?).

Vrijdagavond hebben we flink feest gevierd. Jos Chaos zorgde samen met DJ De Brugwachter voor een mooie feeststemming en deze hebben we zelf tot in de vroege uurtjes nog even doorgezet.

Op het zonovergoten finaleweekend zat het terras nog voller dan de dagen ervoor en werden er nog meer bitterballen gebakken. (Feitje: we bakten dit jaar 3032 bitterballen!) Iedereen genoot duidelijk van het Bitterballentoernooi. Op zondag hebben we veel nieuwe kampioenen mogen feliciteren en ze hebben allemaal toegezegd om volgend jaar weer terug te komen.

Kortom: het Bitterballentoernooi was weer zeer geslaagd. Wil je sfeerbeelden zien? Volg ons dan op Instagram! instagram.com/bitterballentoernooi

Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.

Groet,

De toernooicommissie
Teun, Tom, Mathijs, Zoƫ, Liesbeth, Luke en Daisy