Oranje IT dubbeltoernooi 30+

Tennis in je buurt!

Oranje IT dubbeltoernooi 30+

mei 14, 2024 Actviteiten 0

Beste tennisliefhebber,

De zomer komt eraan en dat betekent dat het toernooiseizoen weer voor de deur staat. Ook bij Meerburg wordt weer het succesvolle dubbeltoernooi georganiseerd.

Via deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van een aantal wijzigingen. Belangrijk om te weten is dat toernooi verplaatst is naar de eerste week van juli onder de naam Oranje IT Dubbeltoernooi Open 30+.
Wat is er veranderd? Alleen de datum, leeftijdsgrens en de commissie is uitgebreid met nieuwe leden. Voor de rest kun je dezelfde gezelligheid verwachten als voorgaande edities en organiseren wij een leuke BBQ op de zaterdag, waarbij vrienden en familie ook van harte welkom zijn.

De inschrijving voor ons toernooi is reeds geopend en sluit op 23 juni. Je kunt je opgeven via: Oranje IT Dubbeltoernooi. Het toernooi wordt gehouden vanaf vrijdagavond 28 juni t/m zondag 7 juli. We spelen op basis van actuele rating en zoals altijd met een poule-systeem, waarna per poule de twee besten doorgaan in een afvalsysteem.

De tenniszomer goed beginnen met je dubbelpartner? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Bij over-inschrijving geldt de volgorde van inschrijving. Dit is de datum waarop de laatste van jullie koppel zich heeft ingeschreven. Incomplete koppels worden uitgesloten.

Mocht je nog een bijdrage willen leveren tijdens het toernooi, bijvoorbeeld een bardienst draaien? Meld je dan bij één van de commissieleden.
De organisatie verheugt zich weer op een geweldig toernooi, zien wij je daar?

Hartelijke groet,
De toernooicommissie (Biaina, Carola, Karlijn, Merel, Merlijn, Patrick R, Patrick W).