Ledenwerf commissie zet bestuur TV Meerburg in het zonnetje! Bardiensten weer invullen.

Tennis in je buurt!

Ledenwerf commissie zet bestuur TV Meerburg in het zonnetje! Bardiensten weer invullen.

juli 3, 2020 Tennisbaan 0

Woensdag 1 juli 2020 werden de banen officieel geopend. We konden weer tennissen na bijna 4 maanden niet getennist te hebben op onze banen. De voorzitter Corine gaf een leuke speech een refereerde aan de uitdagingen die het bestuur gehad heeft om de banen te realiseren. Maar het resultaat mag er zijn. Strakke banen met een mooie stuit, waar je ook nog lekker op kan glijden. Ook de verlichting die nu alle hoeken goed verlicht en op je smartphone bedient kan worden mag er zijn. Dat de banen attractief zijn mag ook wel blijken uit het feit dat we nu 56 zomerleden hebben en dat er elke avond lekker op los getennist wordt.

De ledenwerf commissie vond een bedankje van haar kant op zijn plaats, en verraste het bestuur met een mooie bos bloemen met een leuke VVV bon (die de leden zelf bij elkaar hadden gefinancierd).

Overigens doet de barcommissie nog een verzoek om de bardiensten in te vullen, want het clubhuis is ook weer open. Ook zijn de weekenddiensten van de  “ voorjaars”competitie in het najaar weer open voor mensen die graag overdag een dienst willen draaien.