Zomerladder 2021

Tennis in je buurt!

Zomerladder 2021

juni 4, 2021 zomerladder 0

Zomerladder 2021

Vanwege de goede bezetting vorig jaar, organiseren we dit jaar weer de “Zomerladder”.

Dit is een wat uitgeklede versie van de winterladder.

Vind je het leuk om in de zomermaanden tegen andere spelers een balletje te slaan? Ken je nog weinig mensen binnen de vereniging? Dan is de zomerladder iets voor jou!

Beginners en mensen die al jaren tennissen: iedereen is welkom!

Schrijf je in voor woensdag 16 juni.

Start zomerladder: maandag 21 juni.

Kosten

Meedoen aan de Zomerladder brengt geen kosten met zich mee. Jullie moeten zelf zorgen voor goede speelballen. Er zal ook geen openings- of afsluitingsmoment zijn, we doen alles via de mail.

Speelmomenten

Er zijn geen vaste speelmomenten voor

 de Zomerladder. De wedstrijden duren een uur, de games moeten doorgeteld worden, je bent zelf vrij om de wedstrijden met je tegenstander in te plannen wanneer dat jullie uitkomt. Er moet afgehangen worden volgens het voor TVM geldende afhangsysteem. In het weekend en overdag kan je een uur afhangen. Op doordeweekse avonden kan je niet een uur achterelkaar afhangen. Dus als het op doordeweekse avonden druk is, lukt het mogelijk niet om een uur te spelen. Houd hier rekening mee bij het inplannen van de wedstrijden!

 Speelperiodes

De eerste periode loopt van maandag 21 juni  t/m zondag 25 juli en de tweede periode loopt van dinsdag 27 juli  tm dinsdag 31 augustus.

Na de eerste periode krijg je een mail met de uitslagen en de nieuwe indelingen.

Uitslagen en nieuwe indeling

In de hal hangt het schema, hierop kunnen jullie de uitslagen invullen. Wij zullen de uitslagen verwerken en komen met een nieuwe indeling voor de tweede periode. Wij zullen o.a. aan de hand van de uitslagen bepalen hoe indeling van de ladder voor de tweede periode wordt. De uitslagen en gespeelde wedstrijden zullen hierbij bepalend zijn.

 

We hopen dat er weer veel enthousiaste leden meedoen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door deze mail te replyen (zomerladder@tvmeerburg.nl). En de volgende info aan te geven;

– Naam, telefoonnummer en emailadres

– Wil meedoen met enkel en/of dubbelladder

– Bij dubbelladder ook naam, emailadres en telefoonnummer van je dubbelpartner vermelden.

Net als bij de winterladder is er een enkelladder en een dubbelladder, mits we op tijd voldoende inschrijvingen ontvangen! Bij beide ladders spelen heren en dames met elkaar en tegen elkaar.

Tot op de baan!

Anette van der Zwan

Paola Wensveen

zomerladder@tvmeerburg.nl