Winterladder weer van start: schrijf je in!

Tennis in je buurt!

Winterladder weer van start: schrijf je in!

oktober 6, 2021 winterladder 0


Winterladder weer van start: schrijf je in!
Ieder jaar organiseert TV Meerburg een winterladder en een zomerladder. De winterladder 2021-2022 start op dinsdag 9 november en telt vier perioden van ongeveer 5 weken. Inschrijven kan tot en met maandag 1 november. Natuurlijk is er weer een enkelladder en een dubbelladder!

Inschrijven winterladder
Schrijf je in via dit winterladderinschrijfformulier voor senioren. Doe je aan twee onderdelen mee? Vul dan twee formulieren in, één voor de enkel en één voor de dubbel! Iedereen kan meedoen; toppers, mensen die al jaren spelen, en ook mensen die nog niet zo lang tennissen.
Dames en heren spelen in dezelfde ladder. De dubbelladder heeft dus damesdubbels, herendubbels en gemengde dubbels.

We spelen weer op de dinsdagavond en vrijdagavond (18.00-23.00 uur) en op zaterdag (10.00-14.00) en zondag (12.00-16.00 uur). Op het digitale afhangbord zijn op deze tijden twee banen gereserveerd voor de ladder. De planning van de speeldagen, speelperiodes en de eerste indeling mailen we begin november.

Spelregels
Hang je baan af via de app en vul na afloop de uitslag in op de lijst in het clubhuis!

Per partij speel je een uur (inclusief inspelen) en je telt gewoon door in games. Het kan dus bijvoorbeeld 10-8 of 7-7 worden. De stand na een uur wordt opgeschreven op de uitslagenlijsten die in het clubhuis hangen. Als er niet wordt gespeeld, bijvoorbeeld wegens een blessure, schrijf je niets op. Als je geblesseerd bent, of niet kunt spelen, horen we dit graag zodat we er rekening mee kunnen houden in het opstellen van het speelschema. Stel ook de anderen in je speelpoule even op de hoogte. We hopen natuurlijk dat je (weer) meedoet en ken je mensen, eventueel buiten onze vereniging, die ook mee willen doen aan onze winterladder? Benader hen vooral om mee te doen. Mensen van buiten moeten dan wel (winter)lid worden. Tot op de baan! Jaap Azier en Saskia Ridder. Voor meer informatie: winterladder@tvmeerburg.nl