Inschrijven Winterladder 2020-2021

Tennis in je buurt!

Inschrijven Winterladder 2020-2021

oktober 6, 2020 winterladder 0

 

Winterladder weer van start: schrijf je in!

Ieder jaar organiseert TVMeerburg een winterladder en een zomerladder. De winterladder 20-21 start op dinsdag 3 november en telt vier perioden van ongeveer 5 weken. Inschrijven kan tot en met maandag 26 oktober. Natuurlijk is er weer een enkelladder en een dubbelladder!

Inschrijven winterladder

Schrijf je in via dit winterladderinschrijfformulier Doe je aan twee onderdelen mee? Vul dan twee formulieren in, één voor de enkel en één voor de dubbel! Iedereen kan meedoen; toppers, mensen die al jaren spelen, en ook mensen die nog niet zo lang tennissen. (Tip: download het formulier, en met de ins toets kan je overschrijven  (zodat de boel niet verschuift)).

Veranderingen door corona

Ook de winterladder heeft last van de coronamaatregelen… Nadeel: je krijgt geen blik ballen en er is geen gezellig moment waarop we de ballen uitdelen. Voordeel: dit jaar hoef je niet te betalen voor de winterladder. We hopen dat we eind maart wel weer een leuke slotavond kunnen organiseren.

Speeldagen

We spelen weer op de dinsdagavond en vrijdagavond (18.00-23.00 uur) en op zaterdag (10.00-14.00) en zondag (12.00-16.00 uur). Op het digitale afhangbord zijn op deze tijden twee of drie banen gereserveerd voor de ladder. De planning van de speeldagen, speelperiodes en de eerste indeling mailen we begin november.

Spelregels

Per partij speel je een uur (inclusief inspelen) en je telt gewoon door in games. Het kan dus bijvoorbeeld 10-8 worden. De stand  na een uur wordt opgeschreven op de uitslagenlijsten die in het clubhuis hangen. We proberen te regelen dat je je baan digitaal kunt reserveren. Als dat niet lukt, hangen er in het clubhuis weer lijsten waarop je de banen kunt reserveren. Als er niet wordt gespeeld, bijvoorbeeld wegens een blessure, schrijf je niets op. Als je geblesseerd bent, of niet kunt spelen, horen we dit graag zodat we er rekening mee kunnen houden in het opstellen van het speelschema. Stel ook de anderen in je speelpoule even op de hoogte.

 

We hopen natuurlijk dat je (weer) meedoet en ken je mensen, eventueel buiten onze vereniging, die ook mee willen doen aan onze winterladder? Benader hen vooral om mee te doen. Mensen van buiten moeten dan wel winterlid worden.

 

Voor meer informatie: winterladder@tvmeerburg.nl